Wat zeggen anderen over Filmkracht10?

 

Frans heeft de ruimtelijke setting van een viertal "bedrijvenlocaties" heel treffend gevisualiseerd in korte filmps van een hoge kwaliteit. De filmps gaven een zodanig helder beeld van problemen en aandachtspunten dat op basis hiervan in de gemeenteraad vrijwel vanzelf een levendige discussie op gang kwam. Frans heeft ook de begeleiding van deze discussie-avond verzorgd. Hij heeft daarmee op een uitnodigende wijze bijgedragen aan het verkrijgen van een goed beeld van wat er in de raad leeft ten aanzien van die locaties.

Martin Mulder, projectmanager gemeente Wassenaar


Frans heeft als filmmaker duidelijk liefde voor zijn vak, zijn filmverslag van de open dag van het Waterlandziekenhuis heeft hij professioneel gemaakt: hij slaat niets over en heeft oog voor detail waardoor hij in een paar minuten de sfeer goed weet neer te zetten. Hij ziet kansen en is proactief en zelfstandig. Ik had er geen omkijken naar. Bovendien is hij erg aardig en betrokken.

Janneke Schaarlo, Communicatieadviseur Waterlandziekenhuis, 

 

Ik had Frans op zeer korte termijn voor een spoed filmklus nodig. Ik denk dat me dat bij anderen niet gelukt was maar bij Frans wel. Erg flexibel dus en daarnaast in staat om in korte tijd een hele leuke film te maken! Frans beschikt over humor, focus, oog voor detail en hij gaat op een heel prettige om met allerlei mensen.

Suzanne Bormann-Langeberg , programmamanager gemeente Purmerend